Om oss

No Name Company er 100 % familieeid og familiedrevet, og drives av tre søstre fra Oslo. Vi har vært i garnbransjen i mange år, og er nærmest vokst opp omringet av garn og pinner, da moren vår har drevet en stor garnbutikk i Oslo i 25 år. Vi er også svært involvert i den daglige driften av garnbutikken. Nettopp derfor føler vi at vi kjenner markedet svært godt, og har unik tilgang til norske strikkere og deres ønsker om produkter tilpasset strikkere.

Storesøster Carine er No Name sin daglige leder, mens lillesøstrene Emily og Victoria er med i andre ledd av bedriften. Vi har også fått god hjelp av våre foreldre med alt fra turer til fabrikken i utlandet, kvalitetskontroller, pakking av ordre og uvurderlig oppstartshjelp. Derfor kaller vi oss 100 % familiedrevet i alle ledd!

Idéen om å lage produktet ‘The Needle Box’ kom da vi så mangelen på et genialt oppbevaringssystem for rundpinner på det norske markedet. Selve idéen til oppbevaring av rundpinner er noe som har funnes på markedet før, men dessverre forsvant disse for mange år siden. Da disse fremdeles ble etterspurt i garnbutikken vi jobber i, selv etter så mange år ute av markedet, bestemte vi oss for å lage vår egen versjon av den, men med enkelte forbedringer og endringer. Resultatet er rundpinnevesken vi nå selv får produsert.

Vi mener den smale og kompakte oppbevaringen av rundpinner, med arkivlommer til hver pinnestørrelse, er noe unikt på det norske markedet, og gir en helt uovertruffen oversikt og orden over rundpinner.

Vi er med hele veien i designprosessen, og har hatt flere turer utenlands til fabrikken for å bestemme løsninger, på alt fra materialer, låser, knotter og farger, til design på pappesker og støvposer. Produktet vi har endt opp med er vi veldig fornøyde med, og håper at våre kunder også er det!

Vi utfører selv alt av kvalitetssjekk, pakking av vesker og ordre, og kundekontakt.

‘The Needle Box’ er vårt første produkt, men flere smarte oppbevaringsløsninger blir lansert etter hvert. I løpet av 2020 kommer ‘The Sewing Box’ som er en kompakt liten eske med magnetiske vegger til oppbevaring av synåler, maskemarkører, sakser og lignende. Vi vet det er et ønske etter smarte løsninger for strømpepinner, og dette er foreløpig på idé- og designstadiet. Vi vil ikke gi ut et nytt produkt før vi er 100 % fornøyde med både funksjon, kvalitet og pris – derfor er dette noe vi avventer per nå.

Vår visjon er å designe og tilby den smarte og stilrene varianten av pinneoppbevaring, med hovedfokus på kvalitet, praktiske funksjoner og strålende kundeservice!