Kundeservice

Bruk av produktet

The Needle Box er en veske for oppbevaring av rundpinner. Den har 15 individuelle lommer, med plass til et ulikt antall rundpinner i hver lomme, alt avhengig av tykkelsen på pinnene.

I designprosessen er det beregnet plass til 3 par rundpinner i hver lomme, av rundpinner i str. 2-6 mm. Det oppfordres til å ikke fylle lommene for mye, men heller fordele pinnene på flere lommer. Dette forhindrer at sidesømmen på lommene revner eller blir svekket. Du får for eksempel enkelt plass til fire par rundpinner i str. 3 mm, men kun ett par av en rundpinne i 15 mm.

Rundpinnevesken er ikke designet eller beregnet for å tåle oppbevaring av noe annet enn rundpinner. All benyttelse utover den fastsatte bruken er på brukers eget ansvar.

Knottene på undersiden av vesken gjør at den kan stå oppreist og stødig, samtidig som veskens bunn beskyttes mot slitasje.

Hanken på toppen av vesken gjør den enkel å få tak i eller bære.

Merkelappene som følger med i esken er beregnet for å skrive pinnestørrelsene på. Det følger med én remse med slike lapper i hver eske. Lappene skyves inn i den lille klaffen på toppen av hver lomme.

Vesken ligger i en støvpose som beskytter under transport og lagring. Støvposen kan også brukes som prosjektpose til mindre strikketøy.

Reklamasjoner

Vi utfører vår egen kvalitetskontroll, og selv om produktet kommer rett fra fabrikk så åpner vi hver eneste veske og inspiserer dem, før de sendes videre til forhandler. Når det er sagt, så kan man dessverre oppleve at noe ikke er 100 % perfekt etter vår standard. Derfor er vi svært opptatt av å tilby god kundeservice, og setter pris på alt av tilbakemeldinger. Dersom du opplever et dårlig produkt vil du få erstattet denne, uten vederlag. Dette forutsetter at produktet kun er brukt i henhold til den angitte bruken. Send oss en mail til post@nonamecompany.no dersom du har en reklamasjon, og vi ordner opp umiddelbart!